docent

rust oranje

Piano en keyboard docent Jacdirk van Gool

Mijn naam is Jacdirk van Gool en geef pianoles en keyboardles Groningen. Tijdens en na mijn studie aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen heb ik een ruime ervaring opgedaan in het geven van pianoles en keyboardles op maat aan jong en oud!

Naast mijn bezigheden als pianoleraar en keyboard leraar treed ik in het weekend regelmatig op. De combinatie van zelf actief piano en keyboard spelen en het geven van pianoles en keyboard les geven mij ontzettend veel plezier!

JD_31_AUG (48 van 50)

Achtergrond

Toen ik begon met piano spelen werd al gauw duidelijk dat de piano en ik onafscheidelijk zouden worden. Van 1999 tot 2003 studeerde ik piano lichte muziek aan het Prins Claus conservatorium in Groningen. Tijdens deze periode heb ik onder andere pianoles gehad van Hendry Kelder, Henk Meutgeert (Jazz Orchestra van het concert gebouw) en Mark van Roon. Naast deze pianolessen heb ik ook verschillende masterclasses gevolgd tijdens “New York comes to Groningen” onder andere bij Dena de Rose, Don Braden en David Berkman en later ook nog Rob van Bavel.

Tijdens en tot een jaar na mijn studie heb ik pianoles en keyboardles gegeven op de muziekscholen in Groningen, Zuidlaren en Assen verdeeld over een aantal dagen per week. Het was echter mijn droom om mijn eigen les praktijk op te starten. Zo gedroomd zo gedaan! In 2004 ben ik officieel gestart en geef ik met ontzettend veel plezier les aan beginners en gevorderden, volwassenen en kinderen.