Een gratis proefles Je bent van harte welkom!

nootje oranje
Ben je geïnteresseerd in mijn piano en of keyboardlessen maar weet je het nog niet zeker? Doe dan eens een proefles. Deze proefles is gratis, leuk en natuurlijk geheel vrijblijvend dus je zit helemaal nergens aan vast.

Wil je een proefles aanvragen? Bel gerust eens, stuur een mailtje of vul het onderstaande formulier in!
Ik beantwoord je vraag altijd binnen 12 uur, maar vaak zelfs binnen 2 uur.

 

Aan alles merk je dat Jacdirk heel veel ervaring heeft in zowel lesgeven als optreden, met speels gemak speelt hij moeiteloos in op je wensen zoals aanpak en keuze van muziek, altijd aanstekelijk enthousiast.” (Jan Noordman, 1956)

Vanaf het eerste ogenblik was het contact met Jacdirk erg prettig. Zowel mijn zoon als ik volgen zijn lessen nu een jaar met veel plezier. Zijn professionele werkwijze en opbouwende feedback zorgen ervoor dat je ook echt vooruitgang boekt. We vinden het heel leuk en zeker aan te raden!” (Sytze Tuinstra)

live kiezen-8

Jacdirk van Gool

Mijn naam is Jacdirk van Gool en geef pianoles en keyboardles in Groningen en online in heel Nederland. Tijdens en na mijn studie aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen heb ik een ruime ervaring opgedaan in het geven van pianoles en keyboardles op maat aan jong en oud!

Naast mijn bezigheden als pianoleraar en keyboard leraar treed ik in het weekend regelmatig op. De combinatie van zelf actief piano en keyboard spelen en het geven van pianoles en keyboard les geven mij ontzettend veel plezier!