Online les

piano

Online piano- & keyboardlessen Lekker vanuit huis goed piano of keyboard leren spelen met online les!

rust oranje

Zit je door de coronacrisis veel thuis? Een mooie kans om piano of keyboard te leren spelen. Dat kan snel en goed vanuit huis, dankzij de online pianolessen en keyboardlessen van Jacdirk. Benieuwd? Meld je dan nu aan voor een gratis proefles. Jong en oud, beginners en gevorderden: iedereen is welkom.


Het zal je misschien verbazen. Maar een online pianoles werkt eigenlijk net zo goed als een ‘live’ les. Het grootste verschil is dat je zelf voor de koffie of thee zorgt. En natuurlijk dat je de deur niet uit hoeft. Ga thuis achter je piano zitten, zet Skype, Facetime of een andere videobel-app aan – en we kunnen starten!

Hoe werkt het?

Voor de lessen maak ik gebruik van twee camerapunten. Eén boven mijn piano, zodat je perfect kunt zien wat de bedoeling is. De andere camerapositie gebruiken we voor uitleg of wanneer jij iets voorspeelt. Na afloop stuur ik je desgewenst een kort filmpje met een samenvatting van de les. Dat kun je thuis nog eens rustig bekijken en beluisteren. Zo leer je nog beter!

Online pianoles en of keyboardles op maat

De lessen zijn op maat. Wil je goed van blad leren spelen? Wil je handig worden met akkoorden? Of wil je vooral leren improviseren? Mijn lesmethodes sluiten altijd aan op jouw doelen. En de liedjes uit de lesmethode zijn stuk voor stuk leuk. Daarnaast kun je natuurlijk ook aangeven wat je graag wil spelen. Na een paar lessen kun je vaak al verrassend veel!

Heel enthousiast
Ik vind de pianolessen erg leuk en daarbij komt dat Jacdirk een ontzettend aardig en gedreven docent is. Heel enthousiast. Erg tevreden. (Margre Pruissen.)

Ik leer er super veel van
De online lessen bevallen me veel beter dan ik eerst had gedacht! Het is een goed alternatief en ik leer er super veel van.  Jacdirk zijn enthousiasme werkt gewoon aanstekelijk!”
(Caroline Koers)

Online pianoles is laagdrempelig

Je hoeft geen digitale held te zijn voor pianolessen en keyboard lessen op afstand. Online pianoles is laagdrempelig – en voor iedereen. Mijn jongste leerling is 6 en mijn oudste leerling loopt tegen de 80. (we zijn ontzettend goed bezig samen!). En is de corona crisis straks voorbij? Dan kun je desgewenst ook overstappen op ‘live’ les, als je in Groningen (e.o.) woont. Maar grote kans dat de online les zo goed bevalt, dat je zegt: ik ga zo door! Samen brengen we meer muziek in je leven. Juist nu!


Online lessen werken super goed
Voor alle leeftijden en elk niveau
Lesduur 20, 30, 45 minuten per week
Ervaren en enthousiaste pianodocent

Gratis vrijblijvende proefles?

Ben je geïnteresseerd in mijn piano en of keyboard lessen maar weet je het nog niet zeker? Doe dan eens een proefles. Deze proefles is gratis, leuk en natuurlijk geheel vrijblijvend. Je zit dus je zit helemaal nergens aan vast. Inschrijven kan via onderstaand formuliertje! Gewoon een mailtje sturen naar Jacdirk@gmail.com kan natuurlijk ook!

live kiezen-8

Jacdirk van Gool

Mijn naam is Jacdirk van Gool en geef pianoles en keyboardles in Groningen en online in heel Nederland. Tijdens en na mijn studie aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen heb ik een ruime ervaring opgedaan in het geven van pianoles en keyboardles op maat aan jong en oud!

Naast mijn bezigheden als pianoleraar en keyboard leraar treed ik in het weekend regelmatig op. De combinatie van zelf actief piano en keyboard spelen en het geven van pianoles en keyboard les geven mij ontzettend veel plezier!