Keyboardles Groningen

Keyboardles

Keyboardles

Van jong tot oud van beginner tot gevorderd Keyboardles op maat!

Keyboardles Groningen

Keyboardles Groningen

Wil je graag keyboardles in Groningen? Zoek je een keyboarddocent in Groningen die thuis is in diverse muziekstijlen en het te gek vindt om pianoles te geven Met je favoriete liedjes?  Je raadt het waarschijnlijk al, dan ben je bij mij aan het juiste adres!

“Ruim 7 jaar geleden begon ik als 12-jarige bij Jacdirk. Sindsdien heb ik erg veel geleerd. Van noten lezen tot het ontdekken van eigen stijlen en tegenwoordig improvisatie. Jacdirk laat me vrij in mijn keuzes maar prikkelt me toch elke keer met nieuwe uitdagingen! (Meinhardt Draaijer)

Mijn lespraktijk bestaat uit ongeveer 30 leerlingen. Van jong tot oud, van beginner tot gevorderd. Goed leren keyboard spelen en plezier staat voorop! En het grappige (vind ik altijd) is dat wanneer je regelmatig efficiënt oefent – en dat hoeft per oefen sessie niet eens zo lang te zijn – je lekker snel echt te gekke resultaten kunt bereiken. Ik help je er graag bij!

Voor alle leeftijden en elk niveau
Privéles thuis of online
Lesduur 20, 30, 45 minuten per week
Ervaren en enthousiaste keyboarddocent

Gratis vrijblijvende proefles?

Ben je geïnteresseerd in mijn keyboardlessen, maar weet je het nog niet zeker? Doe dan eens een proefles. Deze proefles is gratis, leuk en natuurlijk geheel vrijblijvend. Je zit dus je zit helemaal nergens aan vast. Inschrijven kan via onderstaand formuliertje! Gewoon een mailtje sturen naar Jacdirk@gmail.com kan natuurlijk ook!

live kiezen-8
De Piano en keyboard docent

Jacdirk van Gool

Mijn naam is Jacdirk van Gool en geef pianoles en keyboardles Groningen. Tijdens en na mijn studie aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen heb ik een ruime ervaring opgedaan in het geven van pianoles en keyboardles op maat aan jong en oud!

Naast mijn bezigheden als pianoleraar en keyboard leraar treed ik in het weekend regelmatig op. De combinatie van zelf actief piano en keyboard spelen en het geven van pianoles en keyboard les geven mij ontzettend veel plezier!