Piano- & keyboardlessen met video exchange

piano

Piano- & keyboardlessen met video exchange Leer goed piano of keyboard spelen vanuit jouw huis, op jouw moment

rust oranje

Wil je niet elke week vastzitten aan vaste lestijden? Maar wil je wél (beter) piano of keyboard leren spelen? Dat kan, dankzij de video exchange pianolessen en keyboardlessen van Jacdirk. Hiermee kun je snel, goed en op jouw moment aan de slag, vanuit jouw huis. Benieuwd? Meld je dan nu aan voor een online kennismaking met Jacdirk.

Iedereen is welkom!

Wist je dat een video exchange pianoles niet alleen leuk, maar óók effectief is? Met de juiste motivatie werkt het zelfs net zo goed als een live les. Ongeacht jouw niveau of leeftijd. De lessen zijn ideaal voor als je graag zelfstandig aan de slag gaat. Of als je zelf al lekker bezig bent, maar net wat meer structuur en begeleiding wilt. Of als jij graag op wisselende tijden speelt. De lessen zijn flexibel en geven jou extra motivatie.

Hoe werkt het?

Ja, je gaat echt (beter) piano leren spelen! Elke week ontvang je een instructiefilmpje van een les of een muziekstuk. Je kunt dit filmpje op je eigen moment bekijken en bestuderen. In dit filmpje geef ik aanwijzingen hoe je het liedje het best kunt spelen. Ook geef ik tips & tricks en leuke improvisatie variaties. Heb je vragen of wil je weten of je op de goede weg bent? Dan kun je mij een filmpje sturen, zodat ik kan zien en horen hoe het gaat. Dit kan gewoon met je smartphone. Daarna ontvang je van mij een video met een persoonlijke reactie en handige feedback. Dit kun je thuis rustig bekijken en beluisteren. Zo leer je nog beter!

Pianoles en/of keyboardles op maat

Ook de lessen via video exchange zijn op maat. Wil jij goed van blad leren spelen? Wil je handig worden met akkoorden? Of wil je vooral leren improviseren? Mijn lesmethodes sluiten altijd aan op jouw doelen. En de liedjes uit de lesmethode zijn stuk voor stuk leuk. Ook belangrijk! Daarnaast kun je natuurlijk ook zelf aangeven wat je graag wil spelen. Na een paar lessen kun je vaak al verrassend veel!

Heel enthousiast
Ik vind de pianolessen erg leuk en daarbij komt dat Jacdirk een ontzettend aardig en gedreven docent is. Heel enthousiast. Erg tevreden. (Margre Pruissen.)

Ik leer er super veel van
De online lessen bevallen me veel beter dan ik eerst had gedacht! Het is een goed alternatief en ik leer er super veel van.  Jacdirk zijn enthousiasme werkt gewoon aanstekelijk!”
(Caroline Koers)

Video exchange lessen zijn laagdrempelig

Ben jij geen digitale held? Geen probleem! De pianolessen en keyboardlessen via video exchange zijn heel
laagdrempelig. Mijn jongste leerling is 6, mijn oudste leerling loopt tegen de 80. Iedereen kan het! Uiteraard kun je later ook overstappen op ‘live’ online les, als je behoefte hebt aan meer direct contact. Als de coronamaatregelen
het toelaten kun je ook een keer een live les inplannen. Maar grote kans dat de lessen via video exchange je zo goed bevallen, dat je zegt: ik ga zo door! Samen brengen we meer muziek in je leven.

Geen vaste lestijden
Leuke en effectieve lessen
Voor alle leeftijden en elk niveau
Elke week een instructie video met tips en tricks
Video feedback en reactie op je vragen
Ervaren en enthousiaste piano- en keyboarddocent
Gratis vrijblijvende kennismaking

Gratis vrijblijvende kennismaking?

Ben jij geïnteresseerd in de piano- en/of keyboardlessen via video exchange? Leuk! Om te kijken of het wat voor je is, nodig ik je graag uit voor een online kennismaking en proefles. Gratis – en natuurlijk helemaal vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast! Aanmelden kan via onderstaand formulier. Je kunt ook een mailtje sturen naar
jacdirk@gmail.

live kiezen-8

Jacdirk van Gool

Mijn naam is Jacdirk van Gool en geef pianoles en keyboardles in Groningen en online & via video exchange in heel Nederland. Tijdens en na mijn studie aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen heb ik een ruime ervaring opgedaan in het geven van pianoles en keyboardles op maat aan jong en oud!

Naast mijn bezigheden als pianoleraar en keyboard leraar treed ik in het weekend regelmatig op. De combinatie van zelf actief piano en keyboard spelen en het geven van pianoles en keyboard les geven mij ontzettend veel plezier!