Pianoles en keyboardles Hoogezand en Kropswolde

Wil jij op een prettige manier piano en/of keyboard leren spelen? In je eigen tempo? Met je favoriete muziek? Samen met een ervaren docent die thuis is in diverse muziekstijlen? Die zelf een succesvol uitvoerend musicus is en het heel leuk vindt om les te geven in  de omgeving van Hoogezand.

Piano- en keyboardles op maat!

Mijn naam is Jacdirk van Gool en ik geef pianoles en keyboardles aan jong en oud in Groningen en Hoogezand. Tijdens en na mijn studie aan het conservatorium heb ik een ruime ervaring opgedaan in het geven van piano- en keyboardles op maat. In mijn lessen verwerk ik ook de ervaringen die ik opdoe tijdens mijn optredens als uitvoerend musicus. Speelplezier staat bij mij voorop. Absolute beginner of gevorderde? Jij bent altijd welkom!

Ik kan er natuurlijk nog veel meer over vertellen, maar je kunt het natuurlijk het best zelf ervaren, bijvoorbeeld tijdens een proefles.

Je kunt bij mij onder andere terecht voor de volgende muziekstijlen:

  • Popmuziek
  • Blues
  • Jazz
  • Latijns Amerikaans
  • Licht Klassiek
  • Zangbegeleiding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *