De docent

Mijn naam is Jacdirk van Gool en ben piano en keyboard leraar in Groningen en geef dus piano en keyboardles in de stad Groningen. Tijdens en na mijn studie aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen heb ik een ruime ervaring opgedaan in het geven van pianoles en keyboardles op maat aan jong en oud!

Naast mijn bezigheden als pianoleraar en keyboard leraar treed ik in de weekende regelmatig op. De combinatie van zelf actief piano en keyboard spelen en het geven van pianoles en keyboard les geven mij ontzettend veel plezier!

“4 jaar geleden ben ik begonnen met pianoles. Ik kon geen noot lezen, had vroeger wel veel gitaar gespeeld en wilde eigenlijk alleen heel moeilijke stukken spelen, Jacdirk maakte dat mogelijk. Hij combineert humor met een degelijke aanpak, fantastisch! (Dolly de Rode, 1958)”