Pianoles en Keyboardles in Groningen, De Hunze, Meerstad, Beijum, Lewenborg, Ulgersmabuurt, Ruischerbrug

Erg leuke pianoles en of keyboardles in Groningen, dichtbij: Beijum, Lewenborg, Ulgersmabuurt, Ruischerbrug en de Hunze voor jong en oud!

Wil jij pianoles en of keyboardles in je eigen tempo? Met je eigen favoriete muziek? Samen met een docent die thuis is in diverse muziekstijlen en het te gek vindt om les te geven?

Mijn lespraktijk in Groningen (Lewenborg) bestaat uit ongeveer 30 leerlingen van jong tot oud en van beginner tot gevorderd. Goed leren spelen en plezier staan bij mij voorop. En het grappige (vind ik altijd) is dat wanneer je regelmatig efficiënt oefent – en dat hoeft per sessie niet eens zo lang te zijn – je echt te gekke resultaten kunt bereiken.
Ik help je er graag bij!

Je kunt bij mij onder andere terecht voor de volgende muziekstijlen:

  • Popmuziek
  • Blues
  • Jazz
  • Latijns Amerikaans
  • Licht Klassiek
  • Zangbegeleiding

“Ruim 6 jaar geleden begon ik als 12-jarige bij Jacdirk. Sindsdien heb ik erg veel geleerd. Van noten lezen tot het ontdekken van eigen stijlen en tegenwoordig improvisatie. Jacdirk laat me vrij in mijn keuzes maar prikkelt me toch elke keer met nieuwe uitdagingen!(Meinhardt Draaijer, 1995)”